ANDEREN OVER
TANTE SJAAN

Moeder overleden, een moeder die je zolang bij je mocht hebben. Je mist haar enorm en daarbij komen al die regel dingen op je af. Een moeder die 49 jaar in één huis heeft gewoond en uit de tijd komt “van je weet maar nooit”, dus bewaren en niet weggooien.
Dat Geerte alias Tante Sjaan op mijn pad kwam was een geschenk die ik met beide handen heb aangegrepen. Zij verstaat haar vak met gevoel en diepe lagen waar iemand door heen gaat als het ouderlijk huis met dito spullen moet worden opgeruimd. De enorme zorgvuldigheid en het overleg maakte deze periode minder zwaar. We konden lachen en verwondert zijn over het geen wij tegen kwamen. Alles werd goed doorgesproken zowel voor als tijdens dit proces. Geerte heeft dit met eerbied en respect gedaan en voor deze spullen een plek gevonden met in waarde laten wat mijn wensen hierin waren. Zo kon Geerte een stukje leven van mijn moeder proeven en ik kon mijn verhaal kwijt bij al die herinneringen die opeens boven kwamen.
Geerte was een fantastische steun zowel in het praktische als het emotionele. Hierdoor was deze periode minder zwaar en kan ik het verdriet rond het verlies van mijn moeder een goede plek gaan geven.
Geerte je was en bent een fantastisch mens die haar vak meer dan uitmuntend verstaat. Ik wens je heel veel succes verder met Tante Sjaan en hoop dat je nog vele mooie opdrachten gaat krijgen.

Magda def

Magda Eikelenboom, Amersfoort

Geerte heeft mij zo fijn geholpen bij het organiseren van de zolder, het ’kantoor’ en de schuur! Wat een rust geeft dat. Als je wilt kun je (na ’clusteren’) kleine projectjes zelf doen, maar ook dat neemt ze graag uit handen. Ik kan het nu veel beter bijhouden. Kortom: Aanrader! What you see is what you need!

Mariëlle-van-Warmerdam

Mariëlle van Warmerdam. Haarlem

Ik ben ontzettend blij met haar, omdat ze veel zorgen heeft overgenomen. En het gaat allemaal heel snel als zij aan het werk is. Binnen 1 jaar tijd heeft ze 2 verhuizingen voor mij begeleid en is alles voor 200% goed afgeleverd. Ik kan haar zéér aanbevelen.

Toke-Franssen

Toke Franssen. Bloemendaal

Als ras-autist, perfectionist, superuitsteller, drama-King, vluchtgedrag-expert, workaholic, notoir niet-begrijper van praktische zaken, doe-het-zelver-met-drie-linkerhanden en lui stuk vreten dat liever in zijn hoofd of achter z’n laptop blijft ronddwalen dan de realiteit van de chaos waarin-ie leeft onder ogen ziet, heeft Geerte me al 2 keer op onnavolgbare wijze voor de ondergang behoed. Het is dankzij haar dat ik tot nu toe nog niet op Nu.nl vermeld stond in zo’n tragisch berichtje als ‘Uitgemergelde man in zijn huis gevonden onder maanden post’.
Inschakelen die vrouw, voordat ik haar voor de rest van mijn leven exclusief inhuur!

Foto Herbert

Herbert Hoogdalem. Heemstede

Wat was het voor mij een zegen om in contact te komen met Geerte! Zij heeft met het opruimen en ordenen van de zolder en herinrichten van een werkkamer mij op een goed spoor gezet.
Vooral door mee te denken te adviseren en zeker niet te dwingen is haar kracht…

Inge Berkhout de Vries. Bloemendaal