ANDEREN OVER
TANTE SJAAN

Tante Sjaan, oftewel Geerte Bijvoet is sinds 2018 mijn steun en toeverlaat. Een professionele duizendpoot! Ze heeft mijn huis totaal opgeruimd… 2 containers weg met spullen. Alles in goed overleg. Mijn man heeft een PGB en zij haalt bijvoorbeeld medicijnen bij de apotheek maar indien nodig doet ze ook huishoudelijk dingen. En zakelijk adviseert en helpt zij ook voor mijn bedrijven om op te ruimen etc. Al met al een topper.

Anja-Jessurun

Anja Jessurun, Haarlem

Een tevreden klant van Tante Sjaan.
Het was een klus waar ik als een berg tegenop zag. De garage was al 15 jaar niet opgeruimd en lopen erin lukte nauwelijks vanwege alle stapels spullen. De container werd keurig volgens afspraak gebracht en Geerte stond met al haar benodigdheden voor de dag klaar. Eerst even een moment over mijn schaamte heen maar bij Geerte is dat absoluut niet nodig. Zij is een aanpakker en ging direct aan de slag. Ze had van alles mee genomen om de spullen goed af te voeren en te ordenen. Met een tomeloze energie ging Geerte daadkrachtig te werk: Ze moest zelfs gestopt worden voor de lunch. Aan het einde van de dag kon ik mijn ogen niet geloven: de garage was nagenoeg leeg, schoon en mijn spullen in de kast geordend. Alle spullen werden afgevoerd zoals ik voor ogen had: milieuplein en Kringloop.
Geerte is een betrouwbare, professioneel in haar vak, en hardwerkende vrouw. Ze komt goed voorbereid naar de klus en luistert naar je wens.

Michelle-Trentelman

Michelle Trentelman

Moeder overleden, een moeder die je zolang bij je mocht hebben. Je mist haar enorm en daarbij komen al die regel dingen op je af. Een moeder die 49 jaar in één huis heeft gewoond en uit de tijd komt “van je weet maar nooit”, dus bewaren en niet weggooien.
Dat Geerte alias Tante Sjaan op mijn pad kwam was een geschenk die ik met beide handen heb aangegrepen. Zij verstaat haar vak met gevoel en diepe lagen waar iemand door heen gaat als het ouderlijk huis met dito spullen moet worden opgeruimd. De enorme zorgvuldigheid en het overleg maakte deze periode minder zwaar. We konden lachen en verwondert zijn over het geen wij tegen kwamen. Alles werd goed doorgesproken zowel voor als tijdens dit proces. Geerte heeft dit met eerbied en respect gedaan en voor deze spullen een plek gevonden met in waarde laten wat mijn wensen hierin waren. Zo kon Geerte een stukje leven van mijn moeder proeven en ik kon mijn verhaal kwijt bij al die herinneringen die opeens boven kwamen.
Geerte was een fantastische steun zowel in het praktische als het emotionele. Hierdoor was deze periode minder zwaar en kan ik het verdriet rond het verlies van mijn moeder een goede plek gaan geven.
Geerte je was en bent een fantastisch mens die haar vak meer dan uitmuntend verstaat. Ik wens je heel veel succes verder met Tante Sjaan en hoop dat je nog vele mooie opdrachten gaat krijgen.

Magda def

Magda Eikelenboom, Amersfoort

Als ras-autist, perfectionist, superuitsteller, drama-King, vluchtgedrag-expert, workaholic, notoir niet-begrijper van praktische zaken, doe-het-zelver-met-drie-linkerhanden en lui stuk vreten dat liever in zijn hoofd of achter z’n laptop blijft ronddwalen dan de realiteit van de chaos waarin-ie leeft onder ogen ziet, heeft Geerte me al 2 keer op onnavolgbare wijze voor de ondergang behoed. Het is dankzij haar dat ik tot nu toe nog niet op Nu.nl vermeld stond in zo’n tragisch berichtje als ‘Uitgemergelde man in zijn huis gevonden onder maanden post’.
Inschakelen die vrouw, voordat ik haar voor de rest van mijn leven exclusief inhuur!

Foto Herbert

Herbert Hoogdalem. Heemstede

Wat was het voor mij een zegen om in contact te komen met Geerte! Zij heeft met het opruimen en ordenen van de zolder en herinrichten van een werkkamer mij op een goed spoor gezet.
Vooral door mee te denken te adviseren en zeker niet te dwingen is haar kracht…

Inge Berkhout de Vries. Bloemendaal