ZO WERK IK ALS TANTE SJAAN

Opruimen, ontruimen of opleveren. Daar kan je mij voor inschakelen. Moet er een ruimte opgeruimd worden, moet er een woning ontruimd worden, moet er een huis opgeleverd worden, mijn handen jeuken. Maar het begint allemaal met exact te weten waar de behoefte ligt. Om je daarbij te ondersteunen vind je hieronder mijn 3 diensten. Met een uitleg over wat dat precies inhoudt. Het geeft mij de mogelijkheid om meteen de zaken op de juiste manier voor te kunnen bereiden. Ik begin met inventariseren met behulp van een checklist die ik op de locatie met je doorneem. Zo weten we beide wat er precies moet gebeuren.

Geerte-Bijvoet-foto-2023-2Ontvang geheel vrijblijvend mijn plan van aanpak:

Een bezichtiging van de betreffende woning of ruimte is van belang. Vandaar dat ik het liefst een afspraak maak om kennis te maken want dan kan ik de situatie het beste beoordelen. Na de kennismaking maak ik in overleg een op maat gemaakt plan van aanpak die je na het gesprek gratis ontvangt.

Maak gerust een afspraak op geerte@tantesjaan.net of bel mij direct 06-31787090.