ZO WERK IK ALS TANTE SJAAN

Opruimen, opgeruimd houden, of ontruimen. Daar kan je aan mij voor inschakelen. Moet er een ruimte opgeruimd worden, moeten er spullen of documenten worden gearchiveerd, moet er een woning ontruimd worden, is er voorbereiding, begeleiding en nazorg nodig bij die verhuizing? Mijn handen jeuken. Maar: het begint allemaal met exact te weten waar je behoefte ligt. Om je daarbij te ondersteunen vindt je hieronder 3 diensten. Met een uitleg over wat dat precies inhoudt. En, ook handig, daaronder een checklist. Het geeft je zelf alvast inzicht in wat er nou precies moet gebeuren. En het geeft mij de mogelijkheid om meteen de zaken op de juiste manier voor te kunnen bereiden. Die checklist kun je invullen en mailen naar Tante Sjaan.

opruimen ontruimen ontzorgen HaarlemOntvang geheel vrijblijvend mijn plan van aanpak:

Ik maak het liefst een vrijblijvende afspraak om kennis te maken want dan kan ik de situatie het beste beoordelen. Na de kennismaking maak ik in overleg een op maat gemaakt plan van aanpak die je na het gesprek gratis ontvangt. Maak met mij een vrijblijvende afspraak op geerte@tantesjaan.nl of bel mij direct 06 371 870 90.